20th birthday in Kreta!

24 augustus mocht ik weer mijn koffer inpakken!

Wij gingen een weekje met de hele familie op vakantie naar Kreta! We zouden precies om 00.00 uur landen in Kreta, op mijn verjaardag. We kwamen iets eerder aan. Dus tijdens het busritje naar het hotel, werd het twaalf uur. Mijn 20e verjaardag. Overspoeld met verjaardagswensen gingen wij nog even de bar in voor een drankje. Daarna gingen we naar bed.

 DSC_0176 (640x427)

 

De volgende ochtend gingen we naar het strand en aan het zwembad hangen. We kregen een telefoontje uit Nederland. Ik wist meteen dat er iets niet goed was. Het was niet een telefoontje om mij te feliciteren. Ik wist dat er iets aan de hand was met mijn maatje. Het kon toch niet waar zijn? Op mijn verjaardag? Op zijn eiland? Helaas was het wel zo. Ik barstte in tranen uit.

Ed was degene die ons vertelde dat Kreta een mooi eiland was, wij moesten er beslist heen gaan, naar zijn eiland! Wij zouden samen strijden, samen vechten en samen overwinnen. Nu sta ik er alleen voor, maar ik weet zeker dat hij mij van boven steunt!

Ik mis Edje nog altijd!

1235482_10151808249237692_1485128736_n

’s Avonds toen we uit eten gingen voor mijn verjaardag, hebben we langs het water ook een ouzo op Ed gedronken.

Kreta is een prachtig eiland, ik heb veel gezien en genoten.

Ik heb lekker in de zon gelegen en gezwommen in de zee. We zijn lekker wezen shoppen en hebben veel gegeten! We zijn een dag naar een aquapark geweest, een dagje naar een oud dorpje en ook natuurlijk het centrum in geweest van Agios Nikolaos waar we verbleven. Ook hebben we de Sirtaki leren dansen, dat is een Griekse dans.

Kortom, het was toch een gezellige vakantie met mijn ouders, broers en aanhang!

 DSC_0294 (640x427) DSC_0449 (640x427)

HOME                                                                          NEXT –>

Advertentie