Every day is special

Ik krijg van veel mensen de vraag wat ik nu zoal doe?
Ik ben gedwongen gestopt met mijn opleiding, ik mag niet werken, ik mag niet op vakantie naar het buitenland, dus wat doe ik nu eigenlijk?
Ik krijg vaak de vraag of ik mij verveel? Vervelen doe ik eigenlijk nooit. Ik heb nu een stuk minder stress van school. Ik kan elke dag heerlijk uitslapen en ik doe wat ik graag wil doen. Ik geniet met mijn ouders van het leven, ik hoop dat ik nog lang kan genieten met mijn omaatje. Het klinkt als een heerlijk leventje, ach ja, dat is het ook wel… Maar ieder upje heeft een downside 😉

We doen vaak kleine uitstapjes met de familie, ik doe leuke dingen met vrienden en vriendinnen, in het weekend help ik bij mijn ouders, ik hou van uit eten gaan en af en toe moet ik naar het ziekenhuis.

Vaak krijg ik te horen waarom ik met mijn ouders zo vaak op stap ga door heel Nederland. Waarom? Omdat ik dat NU kan. Gewoon omdat het kan! Ik kan nu nog genieten, wie weet is er geen morgen meer. Every day is special. Ik mag niet naar het buitenland, maar anders had je mij waarschijnlijk zelfs in het buitenland gezien.

Ik ben mijn vader, op zijn vrije dagen, altijd over aan het halen om met mij en mijn moeder op stap te gaan door heel Nederland. Ons kikkerlandje is toch groter dan ik dacht! En als het af en toe lekker weer is, vind ik het allemaal prima!

HOME                                                                          NEXT –>

Advertentie