Terugslag

In januari 2013 moest ik helaas alweer afscheid nemen van mijn kleutertjes, maar ik had weer iets nieuws om naar uit te kijken!

IMAG2081 (640x383)

Ik ging naar de bovenbouw, naar groep 6, 7, 8! Ook hartstikke leuk en nieuw voor mij.

Helaas was dat maar voor korte duur…

Op 6 april was ik bij mijn ouders, ik voelde mij niet lekker. We besloten het ziekenhuis te bellen, want ik wist dat dit gewoon niet lekker zat. Het was een zaterdag, dus de poli was dicht. De dienstdoende arts kreeg ik aan de lijn. Ik vertelde hoe ik mij voelde en hij vertelde mij dat ik eerst de huisartsenpost moest bellen. Dat hebben we maar gedaan. Mijn eigen cardioloog heeft mij altijd verteld, beter 1x te veel bellen, dan 1x te weinig!

Nadat wij de huisartsenpost hadden gebeld en hetzelfde verhaal hadden verteld, wilden zij een arts langs huis sturen, maar ik was niet thuis. Dus ik moest de huisartsenpost van het Vlietlandziekenhuis gaan bellen in Schiedam. Dus wij de huisartsenpost bellen van het Vlietlandziekenhuis, weer hetzelfde verhaal uitgelegd. Zij zouden ook gelijk een arts sturen.

Na een tijdje kwam opeens een ambulance aan! De broeder zei dat we rechtstreeks naar het EMC gingen, aangezien ze toch geen risico wilden nemen in het Vlietland. Met spoed moest mijn moeder zich omkleden en gingen we met loeiende sirenes (superleuk en niet noodzakelijk!) naar het EMC.

Eenmaal aangekomen hebben ze alle onderzoeken verricht en kwam er eigenlijk niet veel uit de resultaten.

Wekenlang voelde ik mij niet goed, ik voelde mij belabberd, ik lag op de bank. Dagenlang sliep ik. Ik wilde niets meer en lag er futloos bij. Ik wilde niet gaan shoppen, niet uit eten en kon niet naar stage. Ik voelde me niet goed en als ik zelfs niet wil gaan winkelen of eten, dan moet er iets goed mis zijn!

IMAG2461 (640x383)

Van mijn stageklas kreeg ik een lieve kaart thuisgestuurd, en dat deed me erg goed op dat moment!

Ik slikte veel paracetamol op dat moment, omdat ik het anders niet uithield. Dat raadde de artsen mij ook aan op dat moment. Ze konden niet veel betekenen. Op een gegeven moment, hielp dat ook niet meer. Ik kreeg te veel paracetamol binnen, waardoor ik weer extra hoofdpijn kreeg. Dus door de medicatie, kreeg ik weer last. Zucht…

Al een tijd lang had ik hoofdpijn, dus ik liep ook bij de neuroloog, maar daar wisten ze helaas ook niks.

Het was april, ik ging ziekenhuis in, uit, in, uit. We werden maar niet wijzer!

HOME                                                                          NEXT –>

Advertentie