3 maanden!

Controle

Ik had mijn koffer nog niet eens uitgepakt en ik mocht hem alweer inpakken. Ik ging gezellig met vriendinnen naar Londen voor een weekend. Vlak voordat ik 10 september weer een controle had in het EMC ging ik even een weekendje naar Londen.

We hebben onwijs veel geshopt, gegeten en zelf een museum bezocht!

1240350_10151834014182692_1976708020_n

10 september moest ik dan terug naar het EMC. Na alle reizen was dan toch echt de pret voorbij. Ik moest een keus maken. Ik had al een keus gemaakt. Na mijn reis naar Hong Kong, zou ik op de lijst gaan, dacht ik bij mezelf.

De cardioloog kwam, deed zijn controles en vroeg hoe het in HKG was gegaan. Ik vertelde dat het allemaal leuk was, goed was gegaan. Opa gezien, heel blij blablabla.

Toen kwam het…

De cardioloog vertelde dat hij mij zo vond opgeknapt! Hij wilde de wachtlijst uitstellen! Hij hoefde mij er voorlopig nog niet op te hebben. Hij wilde mij over 3 maanden terug zien, en dan kijken we wel verder!
Wat was dit goed nieuws! We wisten zeker dat Ed, hier, bij deze afspraak erbij was!

Blijer konden wij niet zijn.

Iedereen denkt, hoe sneller een harttransplantatie, hoe beter?
Helaas werkt dat niet zo. Een hart gaat helaas niet eeuwig mee. Hoe graag ik ook zo snel mogelijk een nieuw hart zou willen, gaat een hart gemiddeld nu 13 jaar mee. Dus elke keer dat ik het uit kon stellen, stelden we het graag uit.
Nu, nu ik op de lijst sta, heb ik het hart liever vandaag dan morgen!

 

Nog 3 maanden reizen!

Na een geweldige uitslag konden we natuurlijk niet thuis zitten.

Voor mijn verjaardag had ik geweldige cadeaus gekregen. Maar van mijn ouders kreeg ik een reis naar Venetië! Ik wilde altijd al een tochtje maken in een gondel in Venetië. Nadat we te horen kregen dat het 3 maanden uitgesteld was, konden we mooi nog even een tripje plannen naar Italië. Even vieren dat het uitgesteld is, even genieten zonder zorgen.

DSC_0732 (640x427)

We hebben genoten van deze trip en zijn zelfs naar de toren van Pisa geweest. Ik heb natuurlijk ook zo’n cliché foto gemaakt! Dat hoort natuurlijk erbij als je in Pisa bent.

DSC_0871 (427x640)

Toen we terug waren, zijn we die week erna nog naar de Rijn geweest in Duitsland. Ook een boottochtje gemaakt, maar toch iets anders dan in Venetië…

Ik ben nog naar Lille geweest met mams, naar Antwerpen met vriendinnen én ik heb 5 kerstmarkten afgestruind.

936545_10152056346967692_801507701_n

Ik heb lekker veel shoptrips gemaakt. Maar zoals ik al schreef, zelfs Duitsland of België mag natuurlijk niet meer. Dus daar hebben we toen flink gebruik van gemaakt.

HOME                                                                          NEXT –>

Advertentie