Surprise Surprise!

Al wekenlang was mijn moeder een verrassing aan het plannen, dat wist ik. Ik was bijna jarig, ze zou iets leuks voor mijn verjaardag regelen dacht ik.

Op vrijdag 22 augustus was het dan zo ver! Ik zou vandaag mijn verrassing krijgen. Ik moest mooi gekleed zijn voor deze dag. Spannend!
Ik had mij mooi opgemaakt en mijn nagels gelakt, parfum opgedaan en mijn haar nog even gauw losgegooid. Ik was er klaar voor.
We stapten in de auto onderweg naar..? Ja, naar waar?
Ik had in de ochtend al goed gegokt dat we waarschijnlijk naar een opname-studio gingen, aangezien mijn vader zich die dag al twee keer had omgekleed. Mijn moeder begon keihard te lachen.

We gingen richting Utrecht. Naar Central Studios.
Eenmaal aangekomen, las ik op de borden: Parkeren SURPRISE SURPRISE.
Ik zat al te joelen dat ik een verrassing zou krijgen! Maar mijn ouders hielden vol dat dít mijn verrassing is, een opname bijwonen. Yeah right, dacht ik.

Eenmaal binnen kregen wij onze plaatsen toegewezen. Hier hebben ze dezelfde “zo-moet-je-klappen”-man als bij All You Need Is Love. De presentatrice is Do. Ik was dolenthousiast en ging mijn broers appen, maar die waren veel te druk! Ik zei nog tegen mijn moeder: “Straks, door die mooie deur, komt Ryan Gosling naar buiten lopen voor mij!”

De opnames begonnen, het ging hier niet zo soepeltjes als bij AYNIL, maar dit was natuurlijk ook pas de tweede show. Het was erg leuk.
Ik zat al heel de tijd vol verwachting naar Do te kijken of ze mij zou uitkiezen voor een Surprise Surprise, maar helaas, ze liep me elke keer voorbij!
Toen kwamen de spotlights, op mij gericht! Ik verwachtte het totaal niet, ik schrok zelfs een klein beetje. Daar was mijn verrassing! Ik kreeg mijn Surprise!

Wij liepen met Do naar de rode bank. We kregen een microfoontje opgespeld en werden nog een beetje gepoederd. Voor de “reclame” werden de microfonen neergezet. Ik dacht, dan komt er vast een artiest! Hakuna Matata is mijn levensmotto. Misschien komen Timon en Pumbaa?
Maar deze verrassing, die ik nu heb gekregen, nee die heb ik nooit verwacht!

Het was een dag om niet te vergeten, het ging allemaal zo snel. Ik ben blij dat de opnames er waren!
’s Avonds na de surprise gingen we gezellig met z’n allen uit eten in het restaurant van mijn ouders. Een beetje een pre-party.
Een geweldige dag, met geweldige mensen!

 

 10600420_10152683946862692_1537536044542580529_n

Klik op de afbeelding of bekijk HIER de Suprise

HOME                                                                         NEXT –>

Advertentie